انواع سوپ



طرز تهیه سوپ پیاز مقوی خوشمزه و قوی برای سرماخوردگی

طرز تهیه سوپ پیاز مقوی خوشمزه و قوی برای سرماخوردگی

سوپ پیازچه خیلی خوشمزه طرز تهیه و پخت “سوپ پیاز” خوشمزه و مقوی   سوپ پیاز یک سوپ بسیار خوشمزه، مقوی و ساده می باشد که در این بخش دستور تهیه “سوپ پیاز” را برای شما در نظر گرفته ایم. یک غذای محبوب اسپانیایی است که حاوی ویتامین A، E و C به خاطر گوجه فرنگی می باشد.این کار به حفاظت از عفونت های ویروسی کمک می کند، اما هم چنین مغذی و کم کالری است . هم چنین اثر پاک سازی دارد چون حاوی فیبر است و باعث تسریع سوخت و ساز می شود.   ...

ادامه مطلب

آموزش و طرز تهیه بهترین سوپ گشنیز و نکات پخت سوپ گشنیز ۲۰۲۰

آموزش و طرز تهیه بهترین سوپ گشنیز و نکات پخت سوپ گشنیز ۲۰۲۰

طرز تهیه سوپ گشنیز خوشمزه و مقوی   برای تهیه “سوپ گشنیز” خوشمزه و مقوی ذر آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.   سوپ گشنیز ساده مواد لازم برای سوپ گشنیز جو پوست کنده :۲۷۰ گرم (یک پیمانه) روغن :یک قاشق سوپخوری هویج نگینی :۱/۲ پیمانه سیر رنده شده :۲ حبه آرد :۲ قاشق سوپخوری ماست سفت و کمی ترش :یک کیلو گشنیز ساطوری :یک پیمانه پودر فلفل قرمز :۱/۴ قاشق مرباخوری آب مرغ :۲ پیمانه سیب زمینی :یک عدد نمک :به مقدار لازم   ...

ادامه مطلب

طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه و مجلسی در منزل با ذرت و جو پرک

طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه و مجلسی در منزل با ذرت و جو پرک

سوپ قارچ و ذرت با شیر طرز تهیه “سوپ شیر” ویژه و خوشمزه   “سوپ شیر” با داشتن مقدار قابل توجهی کلسیم و انواع ویتامین ها غذایی مقوی و بسیار مفید برای کودکان و سالمندان محسوب میشود. این سوپ با ساده ترین مواد اولیه وهزینه کمی تهیه میشود.     مواد لازم برای سوپ شیر: جو : ۲۵۰ گرم آب مرغ یا گوشت : بدون نمک ۱ پیمانه هویج نگینی شده : ۱۵۰ گرم ذرت  : ۵۰ گرم سیب زمینی : ۲ عدد متوسط شیر :۱ لیتر خامه : ۱۰۰ گرم نمک و آبلیمو : به مقدار لازم ...

ادامه مطلب

طرز تهیه “سوپ سبزیجات” چربی سوز و کم کالری داغ

طرز تهیه “سوپ سبزیجات” چربی سوز و کم کالری داغ

طرز تهیه “سوپ سبزیجات” چربی سوز و کم کالری داغ “سوپ سبزیجات” چربی سوز چربی های مضر بدن را از بین می برد. سبزیجاتی که در این سوپ بکار رفته اند دارای کالری کمی بوده و قدرت سوخت و ساز بدن را افزایش میدهند.     مواد لازم برای سوپ سبزیجات : هویج حلقه شده :۱ پیمانه پیازچه خرد شده :۱/۲ پیمانه فلفل سبز خرد شده :۱ پیمانه گوجه فرنگی خرد شده :۳ پیمانه کرفس خرد شده :۱ پیمانه قارچ خرد شده :۱ پیمانه نخود سبز :۱/۲ پیمانه مرغ...

ادامه مطلب

طرز تهیه سوپ قارچ و جو فوری مرحله به مرحله

طرز تهیه سوپ قارچ و جو فوری مرحله به مرحله

طرز تهیه سوپ قارچ و جو   ابتدا درون قابلمه ای ۵ لیوان اب بریزید سپس سینه مرغ ، جو پرک ، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید.   موادلازم سوپ قارچ و جو   جو پرک               ۱ لیوان قارچ خرد شده      ۲ لیوان هویج                  ۳ عدد شیر                   ۲ لیوان سیر                   ۳ حبه سینه مرغ           ۱عدد خامه                  ۵ قاشق غذاخوری کره                    ۲ قاشق غذاخوری شو...

ادامه مطلب

سوپ جو خانگی و به سبک رستوران ها درست کنید

سوپ جو خانگی و به سبک رستوران ها درست کنید

سوپ جو خانگی و به سبک رستوران ها درست کنید   سوپ جو رستورانی ۲۰ نکته برای پخت حرفه ای و خوشمزه که دارد که ما این نکات را در قالب یک مطلب برای شما همراه با طرز تهیه آماده نموده ایم. مواد لازم برای درست کردن سوپ جو طرز تهیه سوپ جو با فرمت رستورانی سوپ جو گرم در کنار یک وعده غذایی فوق العاده می باشد و طعم خوب آن در گرو رعایت کردن نکات طبخ آن می باشد که در ادامه این مطلب طرز تهیه سوپ جو و نکات حرفه ای آن را برای شما بیان کرده ایم : مواد ...

ادامه مطلب

طرز تهیه سوپ تره فرنگي مجلسی

طرز تهیه سوپ تره فرنگي مجلسی

سوپ تره فرنگی برای سرماخوردگی برای درست کردن “سوپ تره فرنگی مجلسی” ابتدا تره فرنگی ها را شسته قسمت سبز آن را جدا می کنیم و بقیه را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم سپس با قلم و آب میگذاریم برای کمتر از ۱ ساعت بپزد.     مواد لازم برای سوپ تره فرنگی مجلسی قلم گوساله ۱ عدد تره فرنگی نسبتاً درشت ۶ عدد زرده تخم مرغ ۱ عدد کره ۵۰ گرم خامه ۱ پیمانه شیر ۱ لیتر آرد ۳ قاشق غذا خوری آب ۲ پیمانه نمک و فلفل به مقدار نیاز    ...

ادامه مطلب

طرز تهیه سوپ اسفناج مجلسی

طرز تهیه سوپ اسفناج مجلسی

طرز تهیه سوپ اسفناج   سوپ اسفناج بسیار ساده و سریع است و به عنوان یک شام سبک یا یک پیش غذای خوش رنگ و خوشمزه، سفره شما را رنگین و پر خاصیت می کند. ارزش غذایی :اسفناج دو برابر دیگر سبزیجات فیبر دارد. یک پیمانه اسفناج حدود ۲۰ درصد فیبر دارد که مانع یبوست است و به هضم غذا کمک می‌کند. فیبر موجود در این سبزی، قند خون را پایین نگه داشته و با ایجاد حس سیری می‌تواند مانع از پرخوری شود. ویتامین C و E، بتاکاروتن، منگنز، روی و سلنیوم موجود در ...

ادامه مطلب