انواع کباب



طرز تهیه “کباب چنجه” رستورانی،مجلسی با نکات لازم به رعایت در درست کردن چنجه

طرز تهیه “کباب چنجه” رستورانی،مجلسی با نکات لازم به رعایت در درست کردن چنجه

کباب چنجه چیست و چگونه تهیه می شود؟   کباب چنجه از گوشت سردست بدون استخوان گوسفندی تهیه می شود، ظاهر این کباب نظم خاصی ندارد و می توان به راحتی آن را بدون استفاده از سیخ و بر روی توری منقل طبخ کرد. در این مقاله با طرز تهیه کباب چنجه و نکات لازم برای ایده ال شدن آن آشنا خواهید شد. کباب چنجه یکی از غذاهای گوشتی محبوب در منطقه خاورمیانه است که بعدها در آسیای صغیر رواج یافت و امروزه در سراسر دنیا یافت می شود. تلفظ...

ادامه مطلب

دستور پخت “کباب تابه ای” یا کباب دیگی بسیار لذیذ و خوشمزه

دستور پخت “کباب تابه ای” یا کباب دیگی بسیار لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه کباب تابه ای یا کباب دیگی خوشمزه خانگی کباب تابه ای یکی از انواع کباب های ایرانی است. برای تهیه کباب تابه ای یا کباب دیگی خوشمزه، به گوشت چرخ کرده کم چرب، پیاز و ادویه نیاز دارید. کباب تابه‌ ای یا کباب‌دیگی یکی از غذاهای ساده، خوش‌طعم و لذیذ ایرانی است. این غذای خوشمزه که با ساده‌ترین مواداولیه تهیه می‌شود، بهترین گزینه برای زمانی است که فرصت کمی برای تهیه غذا دارید. علاوه بر این؛ برای پخت کباب تابه‌ ای نیازی به کباب‌پز و منق...

ادامه مطلب