آشپزی



طرز تهیه “کباب چنجه” رستورانی،مجلسی با نکات لازم به رعایت در درست کردن چنجه

طرز تهیه “کباب چنجه” رستورانی،مجلسی با نکات لازم به رعایت در درست کردن چنجه

کباب چنجه چیست و چگونه تهیه می شود؟   کباب چنجه از گوشت سردست بدون استخوان گوسفندی تهیه می شود، ظاهر این کباب نظم خاصی ندارد و می توان به راحتی آن را بدون استفاده از سیخ و بر روی توری منقل طبخ کرد. در این مقاله با طرز تهیه کباب چنجه و نکات لازم برای ایده ال شدن آن آشنا خواهید شد. کباب چنجه یکی از غذاهای گوشتی محبوب در منطقه خاورمیانه است که بعدها در آسیای صغیر رواج یافت و امروزه در سراسر دنیا یافت می شود. تلفظ...

ادامه مطلب

طرز تهیه سوپ پیاز مقوی خوشمزه و قوی برای سرماخوردگی

طرز تهیه سوپ پیاز مقوی خوشمزه و قوی برای سرماخوردگی

سوپ پیازچه خیلی خوشمزه طرز تهیه و پخت “سوپ پیاز” خوشمزه و مقوی   سوپ پیاز یک سوپ بسیار خوشمزه، مقوی و ساده می باشد که در این بخش دستور تهیه “سوپ پیاز” را برای شما در نظر گرفته ایم. یک غذای محبوب اسپانیایی است که حاوی ویتامین A، E و C به خاطر گوجه فرنگی می باشد.این کار به حفاظت از عفونت های ویروسی کمک می کند، اما هم چنین مغذی و کم کالری است . هم چنین اثر پاک سازی دارد چون حاوی فیبر است و باعث تسریع سوخت و ساز می شود.   ...

ادامه مطلب

دستور پخت “کباب تابه ای” یا کباب دیگی بسیار لذیذ و خوشمزه

دستور پخت “کباب تابه ای” یا کباب دیگی بسیار لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه کباب تابه ای یا کباب دیگی خوشمزه خانگی کباب تابه ای یکی از انواع کباب های ایرانی است. برای تهیه کباب تابه ای یا کباب دیگی خوشمزه، به گوشت چرخ کرده کم چرب، پیاز و ادویه نیاز دارید. کباب تابه‌ ای یا کباب‌دیگی یکی از غذاهای ساده، خوش‌طعم و لذیذ ایرانی است. این غذای خوشمزه که با ساده‌ترین مواداولیه تهیه می‌شود، بهترین گزینه برای زمانی است که فرصت کمی برای تهیه غذا دارید. علاوه بر این؛ برای پخت کباب تابه‌ ای نیازی به کباب‌پز و منق...

ادامه مطلب

آموزش و طرز تهیه بهترین سوپ گشنیز و نکات پخت سوپ گشنیز ۲۰۲۰

آموزش و طرز تهیه بهترین سوپ گشنیز و نکات پخت سوپ گشنیز ۲۰۲۰

طرز تهیه سوپ گشنیز خوشمزه و مقوی   برای تهیه “سوپ گشنیز” خوشمزه و مقوی ذر آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.   سوپ گشنیز ساده مواد لازم برای سوپ گشنیز جو پوست کنده :۲۷۰ گرم (یک پیمانه) روغن :یک قاشق سوپخوری هویج نگینی :۱/۲ پیمانه سیر رنده شده :۲ حبه آرد :۲ قاشق سوپخوری ماست سفت و کمی ترش :یک کیلو گشنیز ساطوری :یک پیمانه پودر فلفل قرمز :۱/۴ قاشق مرباخوری آب مرغ :۲ پیمانه سیب زمینی :یک عدد نمک :به مقدار لازم   ...

ادامه مطلب

طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه و مجلسی در منزل با ذرت و جو پرک

طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه و مجلسی در منزل با ذرت و جو پرک

سوپ قارچ و ذرت با شیر طرز تهیه “سوپ شیر” ویژه و خوشمزه   “سوپ شیر” با داشتن مقدار قابل توجهی کلسیم و انواع ویتامین ها غذایی مقوی و بسیار مفید برای کودکان و سالمندان محسوب میشود. این سوپ با ساده ترین مواد اولیه وهزینه کمی تهیه میشود.     مواد لازم برای سوپ شیر: جو : ۲۵۰ گرم آب مرغ یا گوشت : بدون نمک ۱ پیمانه هویج نگینی شده : ۱۵۰ گرم ذرت  : ۵۰ گرم سیب زمینی : ۲ عدد متوسط شیر :۱ لیتر خامه : ۱۰۰ گرم نمک و آبلیمو : به مقدار لازم ...

ادامه مطلب

طرز تهیه “سوپ سبزیجات” چربی سوز و کم کالری داغ

طرز تهیه “سوپ سبزیجات” چربی سوز و کم کالری داغ

طرز تهیه “سوپ سبزیجات” چربی سوز و کم کالری داغ “سوپ سبزیجات” چربی سوز چربی های مضر بدن را از بین می برد. سبزیجاتی که در این سوپ بکار رفته اند دارای کالری کمی بوده و قدرت سوخت و ساز بدن را افزایش میدهند.     مواد لازم برای سوپ سبزیجات : هویج حلقه شده :۱ پیمانه پیازچه خرد شده :۱/۲ پیمانه فلفل سبز خرد شده :۱ پیمانه گوجه فرنگی خرد شده :۳ پیمانه کرفس خرد شده :۱ پیمانه قارچ خرد شده :۱ پیمانه نخود سبز :۱/۲ پیمانه مرغ...

ادامه مطلب

طرز تهیه کباب عراقی”کباب ملوکی”

طرز تهیه کباب عراقی”کباب ملوکی”

طرز تهیه کباب عراقی یا کباب ملوکی تابه را چرب کنید. روی آن را با نان بپوشانید. کباب ها را روی نان قرار دهید. سبزیجات خردشده را روی کباب بپاشید. روی آن را باز هم نان بگذارید. نان را سوراخ کنید. مواد لازم کباب عراقی(کباب ملوکی) مواد اصلی کباب آماده (به اندازه لازم) ۴۵۰ گرم سس گوجه فرنگی (تهیه شده با گوجه فرنگی تازه) ۲ فنجان روغن ۱/۴ قاشق سوپ خوری نان (نان پهن یا نان پیتا) به مقدار لازم سبزیجات (پیاز، فلفل، سبزی،‌ خرد شده) ۴-۳ فنجان ج...

ادامه مطلب

طرز تهیه سوپ قارچ و جو فوری مرحله به مرحله

طرز تهیه سوپ قارچ و جو فوری مرحله به مرحله

طرز تهیه سوپ قارچ و جو   ابتدا درون قابلمه ای ۵ لیوان اب بریزید سپس سینه مرغ ، جو پرک ، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید.   موادلازم سوپ قارچ و جو   جو پرک               ۱ لیوان قارچ خرد شده      ۲ لیوان هویج                  ۳ عدد شیر                   ۲ لیوان سیر                   ۳ حبه سینه مرغ           ۱عدد خامه                  ۵ قاشق غذاخوری کره                    ۲ قاشق غذاخوری شو...

ادامه مطلب

طرز تهیه کباب بختیاری و اصول کباب بختیاری ناب

طرز تهیه کباب بختیاری و اصول کباب بختیاری ناب

بهترین دستور پخت کباب ناب بختیاری   شما با مشاهده این مطلب به راحتی میتوانید یک “کباب بختیاری” خوشمزه را در منزل خود درست کنید. فیله گوشت قرمز و فیله مرغ را یک در میان به سیخ میزنیم و روی آتش و یا در تابه ای که با کره چرب کرده ایم میپزیم.     مواد لازم برای تهیه کباب بختیاری : سینه مرغ بدون استخوان :۱۵۰ گرم فیله گوساله یا گوسفند :   ۱۵۰ گرم فلفل دلمه ای سبز  : ۱عدد کوچک پیاز :۱عدد متوسط زعفران دم کرده : ۱ قاشق سوپخوری آبلیموی تازه ...

ادامه مطلب

طرز تهیه تاس کباب با به خیلی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه تاس کباب با به خیلی خوشمزه مرحله به مرحله

تاس کباب ساده طرز تهیه تاس کباب با به خیلی خوشمزه مرحله به مرحله   تاس کباب خوراک گوشت و سبزیجاتی است که از قدیم بخصوص توسط مادربزرگها طبخ می شده است. گوشتی که برای تهیه “تاس کباب” استفاده می شود بایستی حتما گوشت گوسفندی و ترجیحا دنده باشد.     مواد لازم جهت طبخ تاس کباب با به گوشت گوسفندی   ۱ کیلو سیب زمینی   ۲ عدد پیاز   ۲ عدد بزرگ به     ۱ عدد هویج    ۳ عدد روغن زیتون    ۲ ق غ نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی   ن...

ادامه مطلب