خانه » شیرینی پزی » طرز تهیه کوکی با شکلات چیپسی و انواع مختلف اون

طرز تهیه کوکی با شکلات چیپسی و انواع مختلف اون

کوکی با شکلات چیپسی

کوکی ها به عنوان یکی از شیرینی های بسیار محبوب در سراسر جهان به حساب می آیند. در اینجا یکی از ساده ترین دستورات پخت کوکی آورده شده است که از شکلات چیپسی به عنوان یک طعم دهنده لذت بخش درون کوکی و هم چنین شکر های دانه ای برای تزیین رویه کوکی مورد استفاده قرار گرفته است. به جای این مواد می توان از کشمش و سنگ های شکلاتی تزیینی و برخی میوه های خشک استفاده نمود.
لذت بخش بودن این شیرنی ها تنها بدلیل وجود طعم دهنده های بسیار خوشمزه و متنوع در آن نیست بلکه اندازه این کوکی ها تناسب با سلیقه قادر به تغییر می باشند.


کوکی ها خود شیرنی ها تقریبا نرم و لطیفی هستند و نباید فکر کنید با کمتر پختن آنها می توان به شیرینی نرم تری دست یافت. بعد از پخته شدن نمای شکسته ای پیدا می کنند و علی رغم وجود پکینگ پودر در این دستور از میزان پف کردن کمتری برخوردارند. بهتر است کره موجود در دستور پخت را با چند ثانیه قرار دادن در مایکروویو نرم تر کنید. ولی دقت کنید کره نباید کاملا آب شود بلکه کمی نرم شدن کافی است. شکر قهوه ای شیرینی کمتری نسبت به شکر سفید دارد پس نگران خوردن بیش از حد آن توسط بچه ها نباشید. برای پخت کوکی ها نیازی به استفاده از سینی های با قالب مشخص نیست و به راحتی می توان از سینی صاف برای گذاشتن کوکی ها و پختن آنها استفاده نمود.

مواد لازم کوکی با شکلات چیپسی

  1. کره : ۱/۲ فنجان (۱۱۳ گرم)
  2. شکر دانه ای : ۱/۲ فنجان (۹۹ گرم)
  3. شکر قهوه ای بسته بندی شده : ۱/۴ فنجان (۵۴ گرم)
  4. عصاره وانیل : ۲ قاشق چای خوری
  5. تخم مرغ بزرگ : ۱ عدد بزرگ
  6. آرد کامل : یک و ۳/۴ فنجان (۲۱۰ گرم)
  7. پکینگ پودر : ۱/۲ قاشق چای خوری
  8. نمک تصفیه شده : ۱/۲ قاشق چای خوری
  9. شکلات چیپسی نیمه شیرین :۱ فنجان (۱۷۰ گرم)

 

حتما بخوانید  طرز تهیه کوکی شکلاتی ساده خوشمزه مرحله به مرحله + نکات پخت

مراحل پخت کوکی با شکلات چیپسی

مرحله ۱

ابتدا مخلوط کره نرم شده را با شکر قهوه ای در یک کاسه ترکیب نمایید.

مرحله ۲

سپس وانیل و تخم مرغ ها را اضافه نموده و مخلوط کنید.

مرحله ۳

بعد از ترکیب کردن مواد قبلی آرد(که دوبار الک شده) و نمک و پکینگ پودر را به مواد اضافه نمایید و خوب مخلوط نمایید.تا مایع یک دستی پدید آید.

مرحله ۴

مواد مخلوط شده ترکیب نه چندان چسبناکی را ایجاد خواهند نمود.

مرحله ۵

شکلات چیپسی را اصافه کنید و بعد از مخلوط کردن تمامی مواد می توانید به اندازه یک قاشق غذا خوری از مواد موجود در کاسه بردارید.

مرحله ۶

سپس بر روی ظرف فری که کاغذ روغنی در آن قرار داده شده به فاصله ۳ سانتی متر یا بیشتر این شیرینی ها را قرار دهید.

مرحله ۷

در نهایت سینی محتوای کوکی ها را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.

مرحله ۸

همین که زیرشون در حال طلایی شدن بود از فر در بیاورید.

مرحله ۹

کوکی ها وقتی تازه از فر درمیان و هنوز داغ هستند نرمند ولی بعد سرد شدن ترد و خوشمزه میشوند. پس دقت کنید تا به هوای ترد شدن بیش از حد داخل فر پخته نشوند.

 

منبع:بهانه

به این مقاله امتیاز دهید

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره
(1 رای, میانگین امتیاز: 5٫00 از 5)
Loading...

دیدگاه ها

تاکنون 4 نظر ثبت شده است.

  1. عالیه این هفته درست میکنم ائف دلم خواست

  2. عاااااالیه

  3. عالی بود

ایمیل شما نمایش داده نمی شود

نوشتن دیدگاه