خانه » شیرینی پزی » انواع شیرینی سنتی » طرز تهیه باقلوای خرما و گردو

طرز تهیه باقلوای خرما و گردو

طرز تهیه نان خرما و گردو برای عصرانه و پذیرایی

 

 

باقلوای خرما و گردو،باقلوا،باقلوای خرما ،طرز تهیه باقلوای خرما
طرز درست کردن باقلوای خرما و گردو را در این بخش از شیرینی پزی نمناک می خوانید.

 

مواد لازم برای باقلوای خرما و گردو

باقلوای خرما
 خمیر یوفکا باقلوا:۳۰ ورق ۱۰×۲۰
 خرما:۳۰ عدد
 گردو:۸ عدد
 کره:۵۰ گرم
 شربت قوام آمده:به میزان لازم
روغن مایع:۳ قاشق سوپ خوری
 پودرپسته:به میزان لازم برای تزئین
باقلوای خرما و گردو،باقلوا،باقلوای خرما ،طرز تهیه باقلوای خرما

طرز تهیه باقلوای خرما و گردو

ابتدا ورق های یوفکا را به ابعاد ۱۰×۲۰ سانتی متر تقسیم کرده سپس هر گردو را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم. خرماها را از هسته گرفته و میان آن ها را یک چهارم از یک گردو قرار می دهیم. خرمای مغزدار را یک طرف خمیر گذاشته از ۲ طرف لای خرما تا می کنیم و خرما را لوله می کنیم تا خمیر تمام شود. کمی کره به انتهای خمیر می زنیم و آن را می چسبانیم تا باز نشود. رول های آماده شده را داخل ظرفی مناسب که در فر بگذاریم می چینیم، باقی مانده کره را ذوب کرده و با روغن مایع مخلوط می کنیم و روی مواد می ریزیم، باقلواها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده ایم می پزیم. پس از پخت روی تمام باقلواها شربت می ریزیم و با پودر پسته تزئین می کنیم. 
باقلوای خرما و گردو،باقلوا،باقلوای خرما ،طرز تهیه باقلوای خرما

نکات تکمیلی در مورد باقلوای خرما

باقلوای خرما جزو کیک و شیرینی – شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .
باقلوای خرما را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد .

 

منبع:بهانه

به این مقاله امتیاز دهید

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره
(1 رای, میانگین امتیاز: 5٫00 از 5)
Loading...

دیدگاه ها

تاکنون 2 نظر ثبت شده است.

  1. وای که دلم خواست

  2. عالییییییییه

ایمیل شما نمایش داده نمی شود

نوشتن دیدگاه