دستور پخت “کباب تابه ای” یا کباب دیگی بسیار لذیذ و خوشمزه
طرز تهیه کباب تابه ای یا کباب دیگی خوشمزه خانگی

در روش سنتی تهیه کباب تابه ای، از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده میشود اما میتوان آن را با هر نوع گوشتی از گوشت گوساله خالص گرفته تا مرغ و شترمرغ و بوقلمون نیز درست کرد. صرفنظر از نوع گوشت و ادویهجات که بسته به سلیقه هر فرد میتواند متفاوت باشد، دانستن چند نکته کلی به شما کمک میکند تا یک کباب تابه ای خوشمزه و بینقص داشته باشید.
چند نکته مهم برای تهیه کباب تابه ای
- سعی کنید تا حد امکان از گوشت بدونچربی یا کمچرب استفاده کنید.
- پیاز را حتما رنده کرده و آب آن را جدا کنید.
- تمام مواد کباب تابهای باید به خوبی با یکدیگر ترکیب شده و تا حد زیادی ورز داده شوند. میتوانید به جای ورزدادن، مواد را با یک دست از داخل کاسه جمع کرده و چندین مرتبه کف کاسه بکوبید تا خوب باهم مخلوط شوند.
در صورتیکه هر سه مورد بالا را رعایت کنید، یک کباب تابهای عالی و دلچسب خواهید داشت.
مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای (کباب دیگی)
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز متوسط ۱ عدد
نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
گوجه فرنگی ۳ عدد
طرز تهیه کباب تابه ای (کباب دیگی)
- ابتدا پیاز را رنده کرده و با دست فشار دهید تا آب اضافه آن خارج شود.
- پیاز رندهشده و آبگرفته را با گوشت چرخشده مخلوط کنید.
- به مقدار لازم نمک، فلفل، زردچوبه و در صورت تمایل کمی سماق به ترکیب بالا اضافه کرده و همه مواد را با یکدیگر ورز دهید.
- تابه را روی حرارت قرار داده و کف آن روغن بریزید.
- مواد آمادهشده را با دست کف تابه پهن کنید و با کفگیر به صورت نواری یا مثلثی برش بزنید.
- درب تابه را گذاشته و شعله را کم کنید.
- وقتی شروع به آبانداختن کرد، درب تابه را بردارید تا آب اضافه آن بخار شود.
- وقتی کبابها سرخ شدند، آنها را برگردانید و صبر کنید تا سمت دیگر نیز پخته و سرخ شود.
- در این مرحله ۳ یا ۴ عدد گوجهفرنگی را برش زده و روی کبابها قرار دهید یا اینکه آنها را در تابه دیگری جداگانه سرخ کنید.
- کباب تابه ای آماده شده را با برنج زعفرانی و گوجه سرو کنید و با کمی سماق و سبزی خوردن تزیین کنید.
یک پیشنهاد خوشمزه؛ کبابتابه ای در سس گوجه و سیر
میتوانید به جای قراردادن گوجه روی کبابها و یا جداگانه سرخکردن آنها، یک سس گوجه و سیر بسیار خوشمزه و ساده تهیه کرده و کبابها را بعد از کمی سرخشدن، چند دقیقهای داخل این سس قرار داده و سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه سس گوجه و سیر
پیاز رنده شده ۱ عدد
سیر رنده شده ۲ حبه
پوره گوجه فرنگی ۱لیوان
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
زردچوبه،نمک و فلفل، پودر پاپریکا ، دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه سس گوجه و سیر
ابتدا مقداری روغن زیتون داخل تابه ریخته و بعد پیاز و سیر رندهشده را با آن تفت دهید.
کمی نمک، فلفل، پودر پاپریکا ، دارچین و رب گوجهفرنگی به آنها اضافه کرده و باز هم تفت دهید تا عطر آن ها خارج شود.
پوره گوجهفرنگی و در صورت نیاز مقداری آب نیز به مواد بالا اضافه کنید و صبر کنید تا سس به جوش آید.
حرارت را کم کرده و سس را با میکسر یکدست کنید. سپس کباب تابه ایهای سرخشده را داخل سس قرار دهید و صبر کنید تا کبابها مغز پخت شوند.
به این مقاله امتیاز دهید